Stroken en flappengordijn

Hebben uw medewerkers last van wind, kou, tocht of geluid in het magazijn, of werken zij in een open ruimte of bij een (zaag)afdeling? Onze flappengordijnen verhelpen deze hinder heel eenvoudig.

 

Stroken en flappengordijn

GOEDE BESCHERMING

Strokengordijn, ook wel genoemd flappengordijn, zijn samengesteld uit een metalen ophanging, waaraan de PVC stroken bevestigd worden. De PVC stroken overlappen elkaar, met als resultaat een zeer goede bescherming tegen energieverlies, stofoverlast, tocht, vocht en geluidsoverlast. Doordat de stroken weinig ruimte innemen zijn deze ideaal voor een het afsluiten kleine ruimte of plaatselijke afscheiding in een ruimte.

DIVERSE AFMETINGEN, KLEUREN EN MATERIALEN

Strokengordijnen kunnen zowel in vaste als ook in verschuifbare vorm geleverd en gemonteerd worden. Als signalering worden de gordijnen links en rechts optioneel voorzien van rode stroken, dit om aanrijdingen tegen wanden en muren te voorkomen. De stroken zijn leverbaar in diverse afmetingen, kleuren en materialen. Van soepel PVC om door heen te lopen tot gekleurd en stevig PVC voor het gebruik met bijvoorbeeld heftrucks. 

Neem voor advies of een geheel vrijblijvende offerte contact op met onze experts.

Snel advies of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem dan direct contact met ons op