Kunststof stellingen

De kunststofstellingen van Vedesco zijn eenvoudig te reinigen en naadloos te monteren, waardoor ze prima voldoen aan de strenge hygiënische eisen de gesteld worden aan bedrijven en organisaties die met voedsel werken.

Kunststof stellingen

UITERST HYGIËNISCH

De kunststofstellingen van Vedesco zijn gemakkelijk te reinigen en worden daarom vaak gebruikt in grote koelcellen en vriesruimtes voor de opslag van bijvoorbeeld vlees en vleeswaren. De kunststof stellingen zijn onder te verdelen in twee typen stellingen:

REA STELLINGEN

REA stellingen zijn vervaardigd van hoogwaardig, slagvast cadmiumvrij kunststof materiaal met een brede temperatuurbestendigheid van -40°C tot 80°C. De stellingen zijn gemakkelijk te reinigen en daardoor uiterst hygiënisch. De kunststofstellingen zijn leverbaar in standaardafmetingen, maar desgewenst ook op maat verkrijgbaar.

TIGER RACK STELLINGEN

De kunststof Tiger Rack stellingen bestaan uit naadloos gesloten onderdelen van hoogwaardig polypropyleen met een stalen kern, waardoor het binnendringen van vocht en vuil onmogelijk is. De stelling is vaatwasmachinebestendig en kan daardoor bijzonder eenvoudig gereinigd worden. De speciale zelf stabiliserende verbindingstechniek zonder kruisschoren geeft meer stabiliteit en draagvermogen. De stellingen zijn snel en eenvoudig zonder bouten en moeren te monteren. Bovendien zijn ze gesloten, met rooster legborden en als verrijdbare uitvoering te leveren.

Wenst u meer informatie, een deskundig (technisch)advies of een prijsopgave? U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Snel advies of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem dan direct contact met ons op