Intern transport

Met meer dan 800 transportmiddelen bieden wij in samenwerking met onze leverancier een bijzonder uitgebreid scala, met een oplossing voor bijna iedere logistieke uitdaging.

 

Intern transport

PERFECTE FABRICAGE

De transportmiddelen zijn constructief ontworpen voor de zwaarste inzet. Alle componenten, zoals stalen- of aluminium buis en profielen zijn dankzij de modernste technieken zichtbaar goed gelast en absoluut perfect afgewerkt met epoxy poedercoating, in de kleur blauw RAL5007. Op aanvraag en tegen een meerprijs in elke mogelijke RAL-kleur die u wenst.

OPTIMALE AFWERKING

De afwerking vindt plaats in hypermoderne lakstraten, waar zonder oplosmiddelen gewerkt wordt. Er worden slechts verfpigmenten toegepast, welke geen zware metalen bevatten. Het poeder hecht zich uitstekend aan de kogelgestraalde voorbehandelde oppervlakten en garandeert een slag- en krasvaste afwerking.

LANGE LEVENSDUUR

De naam Fetra staat voor eerste klas transportmiddelen van hoogwaardige kwaliteit en afwerking. De lange levensduur wordt ondersteund door 5 jaar kwaliteitsgarantie. Op een aantal uitzonderingen na. Bij het ontwerpen van de modellen staat altijd voorop beter wat meer materiaal, waardoor meer stabiliteit. Een robuuste constructie garandeert immers een langere levensduur en meer zekerheid. 

Wenst u meer informatie, een deskundig (technisch) advies of een prijsopgave? U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Snel advies of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem dan direct contact met ons op