Bandenstellingen

Door het gebruik van de bandenstellingen van Vedesco beschikt u over een nette en efficiënte manier voor het opslaan van autobanden.

Bandenstellingen

BANDEN SYSTEMATISCH EN STEVIG OPBERGEN

Heeft u een garagebedrijf of verzorgt u de opslag van banden? Dan weet u hoe belangrijk goede stellingen zijn om banden systematisch en stevig op te bergen. Behalve eenzijdig gebruik van de bandenstelling is het ook mogelijk een dubbele bandenstelling te plaatsen. Vanwege het tweezijdig gebruik creëert u op een effectieve en gebruiksvriendelijke manier meer opslagruimte.

TOEPASBAAR IN ELKE SITUATIE

De bandenstelling is goed te combineren als beginstelling of een aanbouwstelling. Hierdoor is de stelling veelzijdig te gebruiken en toepasbaar in elke situatie.

Voor de bandenstellingen geldt dat er meerdere opties mogelijk zijn wat betreft afmetingen en kleurstellingen. De bandenstelling is eenvoudig zelf te monteren maar kan indien gewenst door ons worden gemonteerd.

Enkele van onze tevreden klanten zijn: Van der Wagt Bandenservice te Lisse, Bandenservice Numansdorp te Numansdorp en Albatros Banden te IJmuiden.

Wenst u meer informatie, een deskundig (technisch)advies of een prijsopgave? U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Snel advies of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem dan direct contact met ons op