OVER ONS

Vedesco Bedrijfsinrichting B.V. is een dynamisch en ondernemend bedrijf. Na jarenlang in loondienst werkzaam te zijn geweest zijn wij in april 2007 samen met een degelijk team van vakmensen en professionals en goede leveranciers voor onszelf begonnen om zo onze klanten en leveranciers nog beter van dienst te kunnen zijn en kennis te laten maken met onze services zoals wij die zelf ook graag willen hebben.

Over ons

Onze klantenkring bestaat uit kleine zelfstandige, gerenommeerde bouwbedrijven, de farmacie, autobedrijven en eigenlijk elke klant die op zoek is naar een duurzame en efficiënte bedrijfsvoering.  Ons werkgebied beslaat heel Nederland en België maar ook aan andere landen hebben wij inmiddels tot grote tevredenheid geleverd.

Gezien onze vergaande kennis van de markt en de producten en onze jarenlange werkervaring zijn wij prima in staat om u helpen met het inrichten van uw magazijn of bedrijfspand. Bovendien ontvangt u bij Vedesco persoonlijke service tegen scherpe prijzen en een snelle levertijd!

Met het leveren van een totaalconcept – van etagevloeren tot aan magazijnstellingen en van kantoormeubilair tot aan werkbanken – weet u bij ons precies waar u aan toe bent. En door goed te luisteren naar wat uw wensen zijn en open te staan voor uw tips en ideeën kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Wij nemen u graag al het werk uit handen om te doen waar we goed in zijn , zodat u kunt doen waar u goed in bent.

Bent u op zoek naar de inrichting van uw nieuwbouwpand? Wilt u de huidige capaciteit van uw pand vergroten? Of moet uw magazijn efficiënter worden ingericht? Neemt u dan contact op met een van onze medewerkers en laat u vrijblijvend informeren.

Vedesco
Werken met kwaliteit, dat werkt!

Snel advies of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem dan direct contact met ons op

Contact

Voor al uw vragen, offertes en eventuele feedback