OVER ONS

Vedesco Bedrijfsinrichting B.V. is een dynamisch en ondernemend bedrijf. Na jarenlang in loondienst werkzaam te zijn geweest zijn wij in april 2007 samen met een degelijk team van vakmensen en professionals en goede leveranciers voor onszelf begonnen om zo onze klanten en leveranciers nog beter van dienst te kunnen zijn en kennis te laten maken met onze services zoals wij die zelf ook graag willen hebben.

Over ons

Vedesco Bedrijfsinrichting B.V. vormt een dynamisch en proactief bedrijf.

In april 2007 zijn we, na jarenlang in dienstverband te hebben gewerkt, met een bekwaam team van vakmensen en betrouwbare leveranciers begonnen om onze klanten en partners nog beter van dienst te kunnen zijn. We wilden onze klanten laten kennismaken met de diensten zoals wij die zelf graag zouden ontvangen.

Onze huidige klantenkring bestaat uit kleine zelfstandigen, gerenommeerde bouwbedrijven, farmaceutische bedrijven, autobedrijven en eigenlijk iedereen die op zoek is naar duurzame en efficiënte bedrijfsinrichting. Ons werkterrein omvat heel Nederland en België, maar we hebben ook in andere landen met succes geleverd.

Dankzij onze uitgebreide marktkennis, productkennis en jarenlange ervaring in het vak zijn we uitstekend in staat om u te assisteren bij de inrichting van uw magazijn of bedrijfspand. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke service tegen scherpe prijzen en een snelle levering.

We bieden een totaaloplossing; van mezzaninevloeren tot magazijnstellingen en van kantoormeubilair tot werkbanken. Hierdoor kunt u voor uw complete inrichting op één adres terecht kunt. Door te luisteren naar uw wensen en bereid te zijn om uw suggesties en ideeën te omarmen, kunnen we u nog effectiever van dienst zijn. We nemen met plezier alle taken op ons, zodat u zich kunt concentreren op waar u goed in bent.

  • Heeft u behoefte aan inrichting voor uw nieuwbouwpand?
  • Wilt u de huidige capaciteit van uw pand vergroten?
  • Moet uw magazijn efficiënter worden ingericht?

Neem contact op met een van onze medewerkers en laat u vrijblijvend informeren!

Snel advies of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem dan direct contact met ons op

Contact

Voor al uw vragen, offertes en eventuele feedback