Archiefstellingen

De archiefstellingen van Vedesco zijn de oplossing voor het archiveren van allerlei soorten documenten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende types en maten.

Archiefstellingen

VURENHOUT

Dit type stelling is geschikt voor ieder bedrijf dat gebruikt maakt van een eigen archief. De constructie is eenvoudig, doeltreffend en in vele afmetingen leverbaar.

VERRIJDBARE STELLINGEN

Beschikt u over een kleine ruimte of wilt u de optimale ruimte benutten? Dan zijn verrijdbare stelling de oplossing. Hiermee creëert u tot 94% extra opslag. Er zijn diverse uitvoeringen mogelijk qua afmetingen en materiaalkleuren.

METALEN STELLINGEN

Metalen stellingen zijn geschikt voor meerdere doeleinden en hebben een laadvermogen tot maar liefst 250 kg. Daarnaast kunnen de stellingen zonder kruisschoren worden gemonteerd waardoor zij aan twee zijde bruikbaar zijn.

De archiefstellingen zijn geschikt voor vele toepassingen wat betreft afmetingen en kleuren. Om de opslagcapaciteit van archiefdozen te verhogen zijn er legborden verkrijgbaar tegen een interessante prijs per meter tot een lengte van 1500 mm.

Bovendien zijn de stellingen eenvoudig zelf te monteren, maar indien gewenst kan Vedesco dit voor u verzorgen.

Wenst u meer informatie, een deskundig (technisch)advies of een prijsopgave? U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Snel advies of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem dan direct contact met ons op