Draagarmstellingen

De draagarmstellingen van Vedesco bieden een stevige constructie die het opslaan en het bereik van lange producten eenvoudig maken.

Draagarmstellingen

MAKKELIJKE EN EFFICIËNTE OPSLAG VAN LANGE PRODUCTEN

De draagarmstelling is een opslagsysteem waarbij de draagarmen horizontaal in de staanders zijn gehaakt. Dit maakt de stelling perfect geschikt voor een makkelijke en efficiënte opslag van lange producten zoals houten panelen, buizen, staalplaten en dergelijke. Het is een zeer stevige constructie die makkelijk is op te bouwen met een mogelijk draagkracht tot maar liefst 4000 kilogram.

MEERDERE OPTIES

De draagarmstelling is eenzijdig of tweezijdig te gebruiken en de armen van de draagarmstellingen zijn verkrijgbaar met doppen of een vaste- of afneembare stop.

De draagarmstelling geeft u meerdere opties wat betreft afmetingen en kleurstellingen. U kunt de draagarmstelling zelf monteren maar indien gewenst kunnen wij de montage voor u verzorgen.

Wenst u meer informatie, een deskundig (technisch)advies of een prijsopgave? U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Snel advies of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem dan direct contact met ons op